Broekerveiling

Zin in een dagje uit? De Seniorenclub Alblasserdam organiseert samen met busonderneming Verschoor een dagje uit naar de Broekerveiling op woensdag 29 juni 2022. 

Dagreis naar de Broeker Veiling

Op woensdag 29 juni organiseren we in samenwerking met Verschoor Reizen een dagtocht naar de Broeker veiling. In de ochtend rijden we van Alblasser­dam naar Broek op Langedijk, onderweg genietend van de koffie- en theeservice van Verschoor.

Als we rond het middaguur arriveren bij de veiling gaan we in een speciaal voor onze groep gereserveerde ruimte genieten van een heerlijke West-Friese koffietafel. Na de lunch gaan we aan boord van een eigen rondvaartboot voor een rondvaart door het Rijk der Duizend Eilanden, allemaal vruchtbare eilandjes door mensenhanden gemaakt. Uiteraard vertelt de schipper van alles over dit interessante gebied. Aansluitend hieraan gaan we naar het afmijnlokaal waar we met ons eigen gezelschap aan een groenteveiling gaan deelnemen. Wie de klok op het juiste moment stil zet, wordt handelaar van de dag. Als afsluiting drinken we een kopje koffie of thee met verse appeltaart, waarna de terugtocht wordt aanvaard.

De prijs van deze leuke, maar zeker interessante tocht is € 52,50 en kan slechts doorgaan als er voldoende, dat wil zeggen minstens 40, deelnemers zijn. Gelukkig is in de huidige situatie een mondkapje niet meer noodzakelijk.

 

De meesten van ons hebben waarschijnlijk een annulerings- c.q. reis­verzekering. Mocht u om de een of andere reden die dag niet mee kunnen of als er opnieuw coronamaatregelen genomen worden, is het in dit geval wellicht verstandig om zelf een reisverzekering af te sluiten.

 

We vragen u om, als u van plan bent deel te nemen, u alvast op te geven bij Jan Radstake via het aanmeldingsformulier . Mocht u kennissen of vriend(inn)en hebben die geen donateur zijn en ook graag mee zouden willen, dan kunnen ze zich ook opgeven. Wel met de restrictie dat donateurs uiteraard voorrang hebben.

Deelnameformulier Broeker Veiling

Deelname formulier SSAA dagtrip

Ondergetekende geeft zich op voor de dagreis naar de Broeker Veiling op woensdag 29 juni 2022

 

Naam_____________________________________________

 

Adres_____________________________________________

 

Woonplaats________________________________________

 

Postcode____________________________

 

Telefoon____________________________

 

Aantal personen______________________

 

Prijs: € 52,50

 

Handtekening _______________________________

 

Dit formulier inleveren bij Jan Radstake.

 

Betalen: NL33 RABO 0172 4298 62

t.n.v. SSAA Alblasserdam

 

Uw deelname is pas geldig na betaling van de reissom.

Dit reisje gaat alleen door bij voldoende deelname!

 

 

 

Reacties zijn gesloten.